حمله تند خداداد عزیزی به یحیی گل‌محمد+ ویدیو| پرسپولیس با دعوا قهرمان شد! عابدینی: در استان خراسان همه تلاش می‌کنند تا ابومسلم را احیا کنیم حمله هواداران استقلال به صفحه شخصی کاریله | حضور مربی برزیلی منتفی شد عمری به باشگاه پرسپولیس رفت شعار هواداران استقلال علیه نظری‌جویباری و محمود بابایی | تجمع گسترده مقابل باشگاه استقلال پایان کار سون در تاتنهام؟ اعتراض آبی‌ها در کوچه بی‌تصمیمی | بازی اسم‌وفامیل شروع شد سوپرجام فوتبال ایران در مردادماه کوچ استقلال و پرسپولیس به تختی بازگشت قایدی به شباب الاهلی اخراج برانکو از چین سلمانی، یاسین نمی‌شود فابیو کاریله، جدید‌ترین گزینه سرمربیگری استقلال مریم باباولدینی، نایب قهرمان کیک‌بوکسینگ جهان درگذشت + علت فوت دختران هاکیِ ایران، نایب‌قهرمان آسیا اوسمار ویرا و کیکه سانچز فلورس گزینه سرمربیگری استقلال| بازی با اسم‌ها برای مقابله با تجمع؟! بلاتکلیف مثل تیم قلعه نویی | دفاع شکننده و خط حمله نابسامان میلاد محمدی، ضعیف‌ترین بازیکن ایران مقابل قطر نتیجه و فیلم خلاصه بازی فرانسه و اسپانیا در لیگ ملت‌های اروپا(۱۵ خرداد ۱۴۰۴)| زیباترین ماراتون سال! نتیجه بازی ایران و قطر در مقدماتی جام جهانی+ ویدیو گل(۱۵ خرداد ۱۴۰۴)| شکست زشت!
سرخط خبرها

کی‌روش ترکیب اصلی خط حمله را لو نداد| مشت بسته سرمربی تیم ملی

  • کد خبر: ۱۲۶۹۶۹
  • ۰۳ مهر ۱۴۰۱ - ۱۱:۳۶
کی‌روش ترکیب اصلی خط حمله را لو نداد| مشت بسته سرمربی تیم ملی
کارلوس کی‌روش، سرمربی تیم ملی فوتبال ایران با استفاده از بازیکنان متعدد در خط حمله تیم ملی مشت خود را برای دیگر رقبا در این خط بسته نگه داشت.

گروه ورزش|شهرآرانیوز، درحالی که نگاه تمام کارشناسان فوتبال جهان به پیروزی تیم ملی مقابل اروگوئه است، اما مسئله مهم‌تر در مواجهه با تیم ملی این است که کارلوس کی‌روش با به کارگیری بازیکنان متعدد در خط حمله، مشت خود را مقابل دیگر رقبا بسته نگه داشته است.

کی‌روش ازابتدای بازی با تیم ملی فوتبال اروگوئه از سردارآزمون، علیرضا جهانبخش و مهدی ترابی در خط حمله تیم ملی استفاده کرد. این سه بازیکن به رغم تلاشی داشتند، اما موفق به گشودن دروازه تیم ملی اروگوئه نشدند، اما درنیمه دوم با حضور مهدی طارمی، کریم انصاری‌فرد و علی قلی زاده آرایش هجومی تیم ملی تغییر کرد و درنهایت مهدی طارمی روی پاس طلایی کریم انصاری‌فرد موفق شد دروازه تیم ملی فوتبال اروگوئه را فرو بریزد.

در واقع کی‌روش در خط حمله تیم ملی از دو ترکیب متفاوت سود برد تا علاوه بر حفظ قدرت هجومی تیم ملی مقابل یکی از تیم‌های بزرگ حال حاضر فوتبال جهان، ترکیب ایده‌ال خود را نیز رو نکند و مشخص نشود که تیم ملی قرار است با کدام یک از این بازیکنان در جام جهانی مقابل انگلیس، آمریکا و ولز قرار بگیرد.

شاید در دیگر خطوط بتوان ترکیب تیم ملی را تا ۹۰ درصد گمانه زنی کرد. برای مثال دروازه‌بان تیم ملی ایران مشخص است و علیرضا بیرانوند از قفس توری محافظت خواهد کرد. در خط دفاع نیز زوج کنعانی‌زادگان و خلیل زاده به طور قطع بازی خواهند کرد و دفاع راست تیم ملی صادق محرمی خواهد بود. این طور که پیدا است ابوالفضل جلالی نیز در ترکیب اصلی تیم ملی قرار خواهد گرفت و شانس مطلوبی خواهد داشت.

سعید عزت الهی، احسان حاجی صفی و احتمالا سامان قدوس نیز شانس بالایی برای بازی در خط میانی خواهند داشت، اما مشخص نیست سه بازیکن راس تیم ملی چه کسانی خواهند بود و کی‌روش آن قدر بازیکن در خط حمله دارد که بتواند هر نوع ترکیبی را به کار بگیرد. به نظر می‌رسد نقطه قوت تیم ملی نیز همین جا است.

گرچه همه نگاه‌ها با آمدن کی‌روش به خط دفاع دوخته شده است، اما ظاهرا نقطه قوت تیم ملی در حط حمله است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->